Ofte stillede spørgsmål

Kategorier

Vælg en kategori for hurtigt at finde den hjælp, du har brug for.

Vedligeholdelsesplan

Generelt

Altaner

Vedligeholdelsesplan

Generelt

Altaner

Hvad er byggerådgivning?

Det er rådgivning omkring byggeprojekter, herunder økonomi, planlægning, udarbejdelse af tegningsmateriale, ansøgning om byggetilladelse, byggestyring m.m. Læs meget mere om byggerådgivning generelt, og hvordan vi gør.

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

Det er et 10-årigt vedligeholdelsesbudget på baggrund af en byggeteknisk gennemgang og vurdering af ejendommen fra kælder til kvist. Læs mere her

Hvad koster byggerådgivning?

Ved mindre opgaver kan byggerådgivning typisk udføres pr. medgået tid eller en fast pris. Timesatsen kan variere, typisk fra 750,- til 1.600,- inkl. moms pr. time, afhængigt af om arbejdet kan udføres af en teknisk tegner eller fx en erfaren bygningskonstruktør. En mindre opgave kan fx være en teknisk undersøgelse eller en droneinspektion. I forbindelse med projekter er det mest normalt at der aftales en fast pris på rådgivningen ved opstart af projektet eller at det aftales, at rådgivningen honoreres som en procentsats af håndværkerudgifterne. En procentsats vil da typisk spænde mellem 5 og 15%. Ved den lave procentsats finder man projekter med lav kompleksitet, hvorimod mere komplekse projekter er dyrere.

Hvad koster en altan?

Der er mange faktorer som spiller ind på prisen for en altan. Såsom størrelsen, placeringen og materialet som altanen bliver lavet i.

Hvad koster en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan koster typisk 12-20.000,- ekskl. moms afhængigt af hvilke ydelser der er med. Det kan være ekstra ydelser som fx droneinspektion.

Hvorfor bør man have en vedligeholdelsesplan?

Det giver overblik over ejendommens økonomi og sikkerhed for ejendommens ejer(e), da det minimerer risikoen for uforudsete udgifter.

Hvornår bør man søge en byggerådgiver?

Når man har specifikke udfordringer med sin ejendom eller man skal igang med et større byggeprojekt.

Kan vores ejendom få altaner?

Det korte svar er ja, formentlig. Det kan oftest lade sig gøre at få tilladelse til at opsætte altaner, men der kan være stor forskel på hvor henne på ejendommen det kan lade sig gøre. Både pga. konstruktionsmæssige forhold og myndighedskrav.

Skal man have en vedligeholdelsesplan?

På nogle ejendomme er det lovpligtigt. Her skelnes mellem eksisterende ejer- og andelsboligejendomme, udlejningsejendomme, samt andre typer af ejendomme.

Kunne du ikke finde et svar?

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål i vores FAQ, kan du altid kontakte os. Vi vil svare dig hurtigst muligt!

Tag kontakt

MMAKE er stolte støttere af

MMAKE er medlemmer af