MMAKE Er Rådgivende Bygningskonstruktører

En lille virksomhed med mange kompetencer

Om os

Hvem er vi? MMAKE er byggeteknisk rådgivningsfirma, stiftet i 2016 af Martin Melander og Mads Møller Madsen. Virksomheden er ejet af os i fællesskab.

Vi er begge uddannede bygningskonstruktører og har baggrund som hhv. murer og tømrer. Vi har erfaring fra mange projekter og alt lige fra større nybyggerier til renovering af små og store ejendomme. Som bygningskonstruktør har vi arbejdet for henholdsvis entreprenør- og rådgivende ingeniørvirksomheder.

Mads Møller Mmake

Mads Møller Madsen

Martin Melander

Martin Melander

Hvad laver Rådgivende Bygningskonstruktører?

Som Rådgivende Bygningskonstruktører leverer vi mange af de samme ydelser som rådgivende ingeniørvirksomheder gør, men vores tilgang til projekterne er lige dele praktisk som teoretisk. Som bygningskonstruktører har vi en stærk praktisk erfaring, ofte med baggrund som håndværker, suppleret med en teoretisk byggeteknisk videreuddannelse. Med dette fundament er vi stærkt rustet til at rådgive om, varetage og lede et renoverings- eller ombygningsprojekt sikkert fra idé til aflevering af det færdige projekt.

Vi lægger stor vægt på god kommunikation med alle involverede parter i løbet af projektet. Dårlig kommunikation er ofte grunden til tvister og mistillid mellem byggeprojektets parter, hvorfor projektets forløb og resultat kan optimeres meget gennem god kommunikation.

Læs mere om byggerådgivning

MMAKE er stolte støttere af