Hvem er MMAKE?

Professionel byggerådgivning ved små som store renoveringsprojekter

Professionel byggerådgivning i øjenhøjde med kunden

MMAKE er et byggeteknisk rådgivningsfirma med fokus på renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger i Storkøbenhavn og omegn. 

Vores kerneydelse er byggerådgivning ved store og mellemstore renoveringsprojekter. Det omhandler blandt andet byfornyelse, energioptimering, klimasikring og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner. 

 

Fusionering med Foster & Persson

1 januar 2021 fusionerede Foster & Persson og MMAKE Rådgivende Bygningskonstruktører under den fælles virksomhed “MMAKE Ingeniører og Bygningskonstruktører ApS”.

Med sammenlægningen er MMAKE blevet en komplet rådgivningsvirksomhed, som kan tilbyde den fulde pakke af teknisk rådgivning. Efter fusioneringen består ejerkredsen nu af 3 partnere: Mads Møller Madsen, Mikkel Riddertoft og Jan Crone Foster.

Med et solidt fundament er vi stærkt rustet til at rådgive om, varetage og lede renoverings- eller ombygningsprojekter sikkert fra idé til aflevering af det færdige projekt.

 

Vores hovedkontor ligger i Herlev, hvor vi har 350 kvadratmeter med plads til at vækste. MMAKE tæller 11 medarbejdere ved starten af 2021.

 

Vores kerneværdier

Vi leverer kvalitet – Det betyder for vores kunder at vi kvalitetssikrer vores arbejde og de projekter som bliver udført på deres ejendom. At vi stiller samme høje krav til samarbejdspartnere og de entreprenører som vi indbyder på projekter. At vi er i konstant udvikling ved at holde os opdateret såvel teknologisk som lovmæssigt. For vores medarbejdere betyder det at vi støtter hinanden i projekternes gennemførelse. At vi er omhyggelige i vores dokumentation, så vi kan aflaste hinanden ved behov. At vi giver det enkelte projekt den nødvendige tid.

Vi kommunikerer tydeligt – Det betyder for vores kunder at vores tekniske viden bliver gjort forståelig, så de i samarbejde med os nemmere kan træffe de gode beslutninger. At vi reagerer på forhold, der kan have betydning for projektets gennemførelse og resultat. At vi fremmer et åbent samarbejde mellem vores kunde, eventuelle samarbejdspartnere og os. Det betyder for vores medarbejdere at vi ved, hvad vi forventer af hinanden. At vi har et gensidigt respektfuldt arbejdsmiljø. At vi anerkender hinandens forskelligheder. At vi er uhøjtidelige og tillidsfulde.

Vi er troværdige – Det betyder for vores kunder at en aftale er en aftale. At vi kun påtager os projekter, som vi er kompetente til at løse. At vi altid siger vores mening. At vi behandler vores kunders ejendom og økonomi med respekt, og altid inddrager dem i det omfang, som de ønsker. Det betyder for vores medarbejdere at vi kan stole på hinanden. At vi giver hinanden relevant feedback som kollega og holdspiller.

Vi tager socialt ansvar – Det betyder for vores medarbejdere at vi tager praktikanter og dermed er med til at uddanne nye bygningskonstruktører. At vi sikrer vores medarbejdere relevante forsikringer og pensioner. At vi støtter op om og forventer en personlig udvikling for den enkelte. At vi løbende arrangerer sociale arrangementer. Det betyder for vores kunder at de bliver mødt af glade og motiverede medarbejdere. At vi kan have fuld fokus på at løse deres projekt. At vi har en positiv og imødekommende tilgang til alle opgaver.

Læs mere om byggerådgivning
  • MMAKE lever op til deres motto – vi var i øjenhøjde gennem hele forløbet. Det gjorde absolut intet at MMAKE delte projekteringsopgaven op med Mads og udførelsen med Martin, større er firmaet jo ikke

    Bestyrelsen hos EF af 01.11.1968 – i forbindelse med tagudskiftning og facaderenovering

  • Opgaverne blev lavet til tiden til den aftalte pris. God styring og meget tryghed for ejendommens beboere. Stor ros til MMAKE

    Thomas Alslev Christensen fra EF Schlegels Allé 5 – i forbindelse med tagudskiftning

  • Vi vil helt sikkert benytte MMAKE til vores næste projekt

    Bestyrelsesformanden hos AB Bjerrebo – i forbindelse med renovering af altaner m.m.

MMAKE er stolte støttere af

MMAKE er medlemmer af