Vi søger nye dygtige kollegaer

Leder du efter et job indenfor byggerådgivning?

Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer.

Derfor tager vi altid glædeligt imod uopfordrede ansøgninger.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af et stærk teamet der også har det sjovt sammen, så kontakt os på:

Mail: info@mmake.dk

Tlf.: +45 71 99 23 20

 

Ledige stillinger:

Flere byggerådgivere søges til: VVS – Kloak – Fugt – alm. bygningsrenovering.

MMAKE er et succesfuldt byggeteknisk rådgiverfirma, som især beskæftiger sig med vedligeholdelse og renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger, men vi har også kunder som Metroselskabet og TDC.

Vi er et ungdommeligt firma, der tilbyder en sjov og hyggelig hverdag hvor der også er plads til, at familielivet kan hænge sammen. Vi har iværksætterånd og høj energi. Vi har kundeporteføljen, ordrebogen, økonomien og værdierne på plads samt planer om en kontrolleret vækst. Du ser altså ind i et sundt firma med masser af potentiale for videre udvikling.

MMAKE har en kultur, som er udsprunget af ønsket om, at skabe et firma med fede projekter, hvor det enkelte menneske lykkedes og stortrives med frihed og balance i livet mellem job og fritid. Sammen med det kollegiale sammenhold vil det derfor skinne igennem i den hverdag, du møder.

Vi har en flad ledelseskultur, hvor det må godt være sjovt at tage på arbejde hvorfor der udover vores firmaarrangementer også er en del fis og ballade på kontoret i hverdagen med bl.a. fancy Friday hvor man kan komme i mere eller mindre pænt / sjovt tøj hvis man har lyst.

Lige nu søger vi flere nye kollegaer til holdet, og nedenstående beskriver hvad vi søger indenfor de forskellige jobkategorier.

 

VVS: Vi søger lige nu to personer, der har rådgiver- eller entreprenørerfaring med VVS-tunge renoveringsprojekter.  Vi forstiller os, du er uddannet VVS-ingeniør, VVS-installatør, bygningskonstruktør, VVS’er eller lignende med erfaring indenfor VVS-området. Hvis du har erfaring med VVS-projekter, men ikke er helt selvkørende i forhold til denne slags renoveringsprojekter, så skal vi nok uddanne dig op til det niveau vi forventer du skal levere på.
Opgaverne består primært af udskiftning af faldstammer, vandinstallationer, varmesystemer, ventilation mm.  Dit job spænder helt fra registrering af eksisterende forhold til budgettering, dimensionering, projektering, myndighedstilladelser, lave udbud, byggeledelse og idriftsættelse.

 

Bygningsrådgiver: Jobbet indbefatter renoveringsopgaver i den eksisterende boligmasse, som udskiftning eller renovering af vinduer, tag, facader, kviste, trapper, tagboliger og lignende opgaver.  Det er et plus hvis du har praktisk erfaring, fx som håndværker, men det er ikke et krav.
Du vil få til opgave at lede projekterne fra budgetfase til endelig aflevering, herunder tilstandsvurdering, budgettering, projektering, søge myndighedstilladelser, lave udbud, byggestyring, opfølgning og aflevering. Du vil have meget kontakt med byggesagens parter herunder, entreprenører, kunder, beboere, myndigheder o.l.
Her søger vi en rådgiver med erfaring, som kan arbejde selvstændigt. Det forventes dog ikke at du ved alt, for vi hjælper hinanden og erfaringsudveksler.

 

kloak, fugt og skybrud: Vi søger en rådgiver med erfaring indenfor kloakprojektering, renovering og byggeledelse af samme projekter.

Dine primære opgaver vil være kloakprojekter, belægningsprojekter, fugtsikringsprojekter og skybrudssikringsprojekter.

Du vil skulle håndtere projekterne fra start til slut – Analysere, skrive notater og rapporter, budgettere, projektere, søge myndighedstilladelser, lave udbud, byggeledelse og idriftsættelse.

Du kan være bygningskonstruktør, ingeniør, kloakmester, entrepriseleder mm. Din uddannelse er ikke så vigtig, du skal dog have erfaring med kloak og være rimeligt selvkørende hvad byggestyring angår.

Du skal være skifteligt velformuleret da arbejdet kræver en del projektering og beskrivelsesarbejde.

Dette fagområde er et speciale som bliver mere og mere eftertragtet og vi har mange års erfaring med det.

 

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send venligst en ansøgning med et CV på info@mmake.dk

 

MMAKE er stolte støttere af

MMAKE er medlemmer af