MMAKE opkøber Foster & Persson

MMAKE har vokseværk og store ambitioner efter opkøb af rådgivningsfirma

Forenede styrker i en mere komplet rådgivningsvirksomhed

Efter 1 års samarbejde har 2 stærke virksomheder inden for bygningsrenovering forenet styrkerne i en ny, samlet og mere komplet rådgivningsvirksomhed. MMAKE har primært fokus på renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger i Storkøbenhavn og omegn.

 

De 3 partnere fra Foster & Persson og MMAKE Rådgivende Bygningskonstruktører har fra januar 2021 slået sig sammen i den fælles virksomhed MMAKE Ingeniører og Bygningskonstruktører ApS.

“Det var en oplagt mulighed. Vi var gode hver for sig, og vi arbejdede med forskellige områder inden for den samme kerneydelse. Begge firmaer har oplevet, at vores kunder også efterspørger den andens ydelser. Med sammenlægningen kan vi nu tilbyde den fulde pakke af teknisk rådgivning” – fortæller Jan Crone Foster, der er partner i det nye MMAKE.

 

Kerneydelsen er byggerådgivning ved store og mellemstore renoveringsprojekter hos ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger. Det omhandler blandt andet byfornyelse, energioptimering, klimasikring og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.

 

 

Kommer stærkt ud af 2020

“Det har været et fantastisk år for begge virksomheder, og 2021 tegner endnu bedre. Vi oplever en stor interesse fra boligforeninger, der gerne vil i gang med renoveringsprojekter, og netop fordi vi fokuserer specifikt på området, kan vi give en yderst kompetent rådgivning – både med hensyn til de forskellige tilskudsordninger og -puljer, men også den praktiske eksekvering af projekterne” – fortæller Martin Melander.

 

De 2 tidligere virksomheder har haft til huse i samme kontormiljø, men fra december 2020 har de været på plads i deres eget kontor på 350 kvadratmeter med plads til at vækste. Lige nu er der 11 medarbejdere, men allerede nu er MMAKE i gang med at mande op og styrke virksomheden med endnu flere kompetencer.

 

“Det, at vi kender hinanden i forvejen og har arbejdet sammen på flere projekter, har i den grad medvirket til en gnidningsfri sammenlægning. Vi har den samme gode kultur og tilgang til kunder og opgaver. Vores udgangspunkt er den åbne dialog og rådgivning i øjenhøjde, og vi er praktikere der er gode til at kommunikere og til at finde de rigtige løsninger” – understreger Martin Melander.

 

“Med flere kompetencer i huset kan vi fremover levere endnu bedre samlede løsninger, men også større og mere komplekse projekter for vores kunder i Storkøbenhavn og omegn”- slutter han.

Skal vi hjælpe jer?

Vi hjælper jer gerne på rette vej, helt uforpligtende!

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere

I er altid velkomne til at kontakte os, så I kan få den rette rådgivning omkring jeres fremtidige renoverings- og vedligeholdelsesprojekter

Vi vender tilbage indenfor 24 timer (på hverdage).

MMAKE er stolte støttere af

MMAKE er medlemmer af