Facaderenovering i København og omegn

Sådan hjælper vi jer

Vedligeholdelse af facader er vigtigt

Facaderne på en bygning udgør en stor del af klimaskærmen og er en af de bygningsdele som er mest udsat for vind og vejr. Facaderne udgør også en stor del af den bærende konstruktion.

Der er derfor naturligt et stort slid på facaderne, som oftest giver sig til udtryk ved revner, løse facadematerialer (puds, fuger o.l.).

Det er vigtigt at sørge for at få vedligeholdt de dele af facaden som bliver slidt, så der ikke sker øget nedbrydning af bygningsdelene. Hvis der kommer revner, så har vand og frost direkte adgang til den bagvedliggende konstruktion og skaden vil udvikle sig hurtigere.

Facaderne er samtidigt en stor del af bygningens arkitektoniske og æstetiske udtryk, hvilket kan være i nuværende og fremtidige ejeres interesse at holde “up-to-date”.

Vi anbefaler altid at man afsætter midler til at vedligeholde facaden når der udføres andet stilladskrævende arbejde på ejendommen, som fx. arbejde på vinduer eller tag.

Vi kan hjælpe med at vurdere omfanget af nødvendige reparationer, ligesom vi kan hjælpe med at planlægge og udføre en gennemgribende renovering af jeres facade.

 

 

Kontakt os vedr. facader

På facader er det især vigtigt at være opmærksom på:

  • Revner
  • Defekte sålbænke og gesimsbånd
  • Løs og skruk puds
  • Manglende eller slidt overfladebehandling
  • Frostspængte sten

MMAKE er stolte støttere af

MMAKE er medlemmer af